Derives. Creació i caminar en relació.

Be the first to favourite this.
Vic, Spain

Event details

2022-07-09 15:00
15:00 UTC
12

Connected with

La concepció del caminar proposada a les derive té en comú alguns factors que es donen en el procés de creació, en el qual construïm a partir del que succeeix, sobre la marxa. A través del caminar conscient facilitat por una breu pràctica psicocorporal cada persona explorarà el seu recorregut amb l’única premissa de recol·lectar i crear amb els diferents elements que trobem a l’entorn. Una proposta per a despertar els sentits i la intuïció, connectar amb el silenci intern i l’escolta, generar narratives col·lectives i entrar en contacte amb la naturalesa que habitem i ens habita.

Participants: 15
Duració: 3-4 hores
Materials : QUADERN I BOLÍGRAF O LLAPIS, roba còmoda per caminar.

Biografía:

  • Nuria Ortuño. Artterapeuta i docent, especialitzada en la dinamització de grups a través de la pedagogia creativa i la mediació artística. Sento el treball a la natura com una potencia transformadora, explorar i reconèixer el territori a través del caminar i la creació, en una cerca de la seva identitat pròpia, permet desenvolupar la consciència de la nostra relació recíproca amb l’entorn amb el que estem en relació.
  • Nil Nebot. Artista plàstic Land-Art i docent. En la meva exploració artística, pròxima al Land-art, creo sota la premissa d’utilitzar únicament materials que puguin trobar-se a la natura, sovint desenvolupant tècniques antigues i usos tradicionals dels materials. M’interessa mostrar l’essència primària de l’ésser humà en connexió amb l’entorn natural.

International Encounters Walking Art and Relational Geographies – Day tickets: 12 euros – 5 day tickets: 40 euros.

Nuria Ortuño

Nuria Ortuño

I work with a diverses group's dynamization through art therapy and art pedagogy. With the Derivas project I try to approach these groups to nature, where we meet with the intention of exploring and recognizing the territory on its own identity. At the sam...

Near Vic, Spain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.