Derives. Creació i caminar en relació.

Be the first to favourite this.
Vic, Spain

Event details

2022-07-09 15:00
15:00 UTC
12

Connected with

La concepció del caminar proposada a les derive té en comú alguns factors que es donen en el procés de creació, en el qual construïm a partir del que succeeix, sobre la marxa. A través del caminar conscient facilitat por una breu pràctica psicocorporal cada persona explorarà el seu recorregut amb l’única premissa de recol·lectar i crear amb els diferents elements que trobem a l’entorn. Una proposta per a despertar els sentits i la intuïció, connectar amb el silenci intern i l’escolta, generar narratives col·lectives i entrar en contacte amb la naturalesa que habitem i ens habita.

Participants: 15
Duració: 3-4 hores
Materials : QUADERN I BOLÍGRAF O LLAPIS, roba còmoda per caminar.

Biografía:

  • Nuria Ortuño. Artterapeuta i docent, especialitzada en la dinamització de grups a través de la pedagogia creativa i la mediació artística. Sento el treball a la natura com una potencia transformadora, explorar i reconèixer el territori a través del caminar i la creació, en una cerca de la seva identitat pròpia, permet desenvolupar la consciència de la nostra relació recíproca amb l’entorn amb el que estem en relació.
  • Nil Nebot. Artista plàstic Land-Art i docent. En la meva exploració artística, pròxima al Land-art, creo sota la premissa d’utilitzar únicament materials que puguin trobar-se a la natura, sovint desenvolupant tècniques antigues i usos tradicionals dels materials. M’interessa mostrar l’essència primària de l’ésser humà en connexió amb l’entorn natural.

International Encounters Walking Art and Relational Geographies – Day tickets: 12 euros – 5 day tickets: 40 euros.

Nuria Ortuño

Nuria Ortuño

I work with a diverses group's dynamization through art therapy and art pedagogy. With the Derivas project I try to approach these groups to nature, where we meet with the intention of exploring and recognizing the territory on its own identity. At the sam...

Near Vic, Spain

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.