Search
My feed

Walk Re_Nature dwalingen / Ienke Kastelein

RE_NATURE DWALINGEN

De wandelingen van kunstenaar Ienke Kastelein wortelen in een lange traditie binnen de kunst, met performances in relatie tot mens en landschap. DWALINGEN is een reeks wandelingen voor RE_NATURE, vanaf de Tramkade. Ze zijn zonder vaste route, aangestuurd vanuit de zintuigen: elke wandeling is een dwaling, met accenten die ontstaan onder invloed van weer en wind, de geest van de dag, de aanwezigen, terloopse ontmoetingen. Stille conversaties worden afgewisseld met gesproken woord, ruiken met proeven, lopen met zitten. De wandeling als kunst van het voorbijgaan. De route verkent de stad, de zaailingen, de wilde oevers langs de Dieze en rivier de Aa.
Ienke Kastelein’s wandelingen zijn als een scenografie van onze omgeving. De (openbare) ruimte is het podium, de wandeling is de voorstelling en de deelnemers zijn zowel publiek als performer.
Special guest: Hans van Lunteren

Re_Nature, festival for art and nature

Re_Nature is a festival for art and nature, that will take place in ‘s-Hertogenbosch from 8 to 31 October. Here you will discover how artists, designers and scientists reflect on our relationship with nature. At the industrial site De Tramkade, near the train station, you can see works of art in both indoor and outdoor locations. Re_Nature presents more than 30 projects of artists including Thijs Biersteker, Jeroen Kooijmans, Tamar Frank, Atelier Van Lieshout, Melanie Bonajo, Tabita Rezaire, Embassy of the North Sea and various others.
Re_Nature presents an extensive programme of workshops, lectures, expeditions and walks by Expodium and Ienke Kastelein.

This event has happened

8 - 31 Oct, 2021

Tramkade 20-28, 5211 VD 's-Hertogenbosch, Nederland

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

attitudinal walking

For walks/walking practices employing one or more conscious intentions or attitudes.

Added by Sonia Overall

Encountered a problem? Report it to let us know.

  • Include the page on which you encountered the problem.
  • Describe what happened.
  • Describe what you expected to happen.